Forshaga kommun, Vård o Omsorg

Forshaga kommun, två mil norr om Karlstad, har tillsammans med de kommunala bolagen drygt 900 anställda. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa en bra plats att bo, leva och verka på. Visionen, Forshaga barnkommun, lyfter ett framtidsperspektiv där vi bygger ett samhälle för nuvarande och kommande generationer. Vi sätter fokus på ett välkomnande förhållningssätt och att göra skillnad för våra invånare, varje dag!

Kommunens insatser inom verksamhetsområdet vård och omsorg har som mål att underlätta för den enskilde att få en väl fungerande vardag. Det handlar bland annat om att underlätta boendet och den dagliga livsföringen för personer som på grund av ålder, sjukdom eller funktionsnedsättning har svårt att klara sig på egen hand.

Beskrivning

Den administrativa enheten ersätter den nuvarande bemanningsenheten som idag hanterar verksamheter inom vård och omsorg. I enheten samlas administrativt stöd till verksamheterna så som tex schemaplanering, korttidsrekrytering, tidredovisning till försäkringskassan, upprättande av anställningsavtal och annat administrativt stöd till enhetschefer.

De professioner som kommer att arbeta på den administrativa enheten är gruppledare, administrativ assistent och administrativ planerare. Områdeschefen har det övergripande ansvaret för administrativa enheten med personal-, budget-, verksamhetsansvar. På sikt kan administrativa enheten komma att arbeta med flera av kommunens verksamheter. 

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta i ett team där du jobbar självständigt mot gemensamma mål. Du ser dina arbetsuppgifter som en viktig del i ett större sammanhang. Du delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter och tar gärna del av andras. Du kommer att ha ett nära samarbete med enhetschefer och lönekonsulter.

Du arbetar med schemaplanering (i nära samarbete med enhetschefer), systemadministration och utbildning av medarbetare i schemasystemet.

Andra arbetsuppgifter kommer att vara övrigt chefsstöd som tex avstämning tidredovisning personlig assistans, redovisning handkassor inom LSS, personalredogörare (kontroll av löneunderlag papper och i system), anställningsavtal för månadsanställda, samt andra uppdrag från chefer via beställningsrutin.

Kvalifikationer

Du skall ha en utbildning som är minst gymnasienivå och gärna erfarenhet av bemanningsplanering. Du ska ha mycket goda datakunskaper  och systemförståelse samt kunna uttrycka dig i svenska i såväl tal som skrift. Den vi söker bör ha kunskap om arbetstidsregler. Erfarenhet av TimeCare planering och TimeCare pool samt Visma Personec P är meriterande.

Som person är du engagerad, noggrann, uthållig och kan arbeta självständigt. Du har ett gott bemötande, lätt för att samarbeta, är strukturerad och har lätt att ta till dig nya processer och system. Arbetet har ibland ett högt tempo så det är viktigt att du kan planera och hålla fokus på ditt arbete även om du blir avbruten.

Villkor

Tillsvidare 100%Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Fast lön, vi tillämpar individuell lönesättning.
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Forshaga
Län Värmlands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/96
Kontakt
  • Anna-Lena Perman, områdeschef, 054-17 22 46
Facklig företrädare
  • Fackliga företrädare nås via vår växel., 054-17 20 00
Publicerat 2019-01-11
Sista ansökningsdag 2019-02-03

Tillbaka till lediga jobb